En framtidssäker Redovisningskonsult!

Låga Priser - Modernt - Digitalt - Med oss kan du utvecklas !

Artificiell intelligens finns redan för bl.a. faktura scanning .... offshoring av ekonomifunktioner vinner mark .... vilket innebär att en stor del av alla som driver redovisningsbyråer och arbetar där, kommer att vara arbetslösa inom en snar framtid .... Så välj en Redovisningsbyrå med tillräcklig kompetens för att hjälpa Er .... även om 5 år ....

ADMIN FACTORY DIN EKONOMIPARNTER !

Vi är mer än en Redovisningskonsult - vi kan också bli Ekonomipartner - oavsett storleken på ditt företag.

PRISER - FAST PRIS ELLER PER TIMME

Några exempel på våra Paket & Priser. Fastpris per månad eller per timme. Du bestämmer själv vad som passar Dig. !

Om oss

Jag som driver Admin Factory heter Johan. Jag är strax över 50 år, civil ekonom. Har sedan 1991 arbetat som konsult . Har stor erfarenhet av bl.a. Produktion, Bygg , IT,Service och Handel.
Har senaste åren haft ett långt uppdrag som Grupp Controller och Ekonomichef på ett producerande bolag. Tidigare har jag haft uppdrag som Business Controller på Skanska, Ekonomidirektör, Ekonomichef och Projektledare inom Hilding Anders Koncernen i Polen, Estland och Ukraina, Ekonomichef på Thule i Polen och Inplastor AB i Motala (& Inplastor AS), som Controller på Kraftringen Energihandel, Länsförsäkringars IT bolag ITC, Universal Music Group, Arjo Skandinavia, Arca Systems i Perstorp och TertaPak och som Koncerncontroller på XPonCard Group i Köpenhamn. Produktionscontroller på Dresser Wayne, Ekonomikonsult på SUN Storage Tek, VD/Projektledare för Bexout Ltd Bulgarien, Projektledare för byggandet av en restaurang, Drivit egna bolag i 10 år, bl.a Redovisningsbyrå.

Exempel på Ekonomiprogram vi använder


Lite tänkvära ...

.. tips för dig som funderar på att anlita en Redovisningskonsult / Bokföringsbyrå.

Admin Factory - Redovisningskonsult i Malmö Helsingborg Lund Stockholm Göteborg - Det kloka valet!